Program de Mentorat 1-la-1

Dezvoltă-ți Brandul Personal Online de
la A la Z

Brand Personal Online. Social Media. Website copy & lucru pe site. Newsletter și lista de abonați.  YouTube. Strategia de Comunicare online. Programe și produse digitale. Claritate, Autenticitate, Încredere.

Cristina Burca_Brandul Personal Online_Mentorat 1 la 1

Luna 1: Fundația

1. Unde ești? Unde te îndrepți?
Analiza etapei curente. Povestea misiunii tale și ADN-ul brandului personal. Servicii, produse – vizibilitate.

2. Prezența online în social media: Facebook. Optimizare profil personal, creare pagină de business, grafic design tool – vei învăța să lucrezi într-un soft la îndemână,  creare grup, analitice și tool-uri Meta business.

3. Instagram și YouTube – optimizare/ creare. Algoritmi Instagram (text, vizual, video, story, reels) și YouTube (video, shorts) pe care să îi ai în evidență când publici. 

4. Planul de conținut organic – strategia lunară. Cum să îmbini utilul cu plăcutul și să crești notorietatea brandului tău. 

Luna 2: Construcția

1. Publicitate în social media. Când este necesară? Setarea contului de reclame pe Facebook și Instagram și lansarea a două tipuri de campanii.

2. Strategia de conținut video. Ce e bine să ai în vedere pentru rata de vizionare mare (conținut, platformă, durată). Încredere în fața camerei de filmat. Stăpânește tehnica.  Vei crea 3  tipuri de videouri. 

3. Planul de conținut organic – evaluare plan publicat în ultima lună, ghidare. Evaluare social media. 

4. Contul de reclame Google Ads pentru canalul de YouTube și website – setare, rulare prima campanie.  Planul de conținut – strategia
pe luna următoare.

Luna 3: Dezvoltarea

1.  Website-ul.  7 Pagini principale pentru site. Șabloane pentru crearea lor. Start conținut împreună. Lucru pe site (dacă deja îl ai). 

2. Website-ul. Analiză și ajustare texte pentru website (scrise de către tine până la întâlnirea noastră) – gata de trimis spre webdesigner (al tău sau îți pot recomanda). Newsletter-ul și lista de abonați (creare/ optimizare). 

3. Program online/ produs digital. Creare structură și mod de livrare. Șablon pagină web program /landing page – clar, autentic, simplu.  Strategie de lansare adaptat resurselor tale disponibile.

4. Planul de conținut organic – evaluare plan publicat în ultima lună. Strategia pe luna următoare. 

Ce am co-creat împreună? Analiză și Plan de evoluție. 


Ce spun Antreprenorii care și-au dezvoltat
Brandul Personal Online prin ghidare 1-la-1

Ce spun Antreprenorii despre
Webinariile interactive

Colaborări și rezultate în format 'Done for you'

Despre mine, Ghidul tău în călătorie

Cristina Burcă 
Coach în Claritate, Autenticitate și Echilibru în
Brand Personal și Comunicare Online-Offline

Salutări! Dacă prezența online și marketing-ul de azi îți aduc o mare agitație, știi că există și o cale aliniată cu înțelepciunea internă, dar ai nevoie de claritate, ghidare și strategie pentru a ști cum să navighezi, ești în locul potrivit. 

Sunt Cristina Burcă și susțin antreprenorii să își lanseze, dezvolte și scaleze Brandul Personal Online și odată cu el, business-ul, printr-o comunicare autentică, cu claritate, încredere și echilibru online-offline.  

Am extras prin experiențele de lucru și formare în aproape 20 de ani, în domeniul vast al comunicării, în șapte țări din Europa și Asia, un mod de a fi și o viziune holistică, internațională și cât mai sustenabilă pentru viață și pentru strategiile de comunicare din prezent. 

În 2011 am co-publicat o carte scurtă despre brandul Uniunii Europene, domeniu în care lucram atunci.  

Din 2018, de când m-am întors în România, am lucrat atât pe cont propriu, cât și într-o agenție de comunicare și relații publice. Am susținut 1-la-1 și în grupuri online câteva zeci de antreprenori  să  își lanseze, dezvolte sau scaleze Brandul Personal Online și Business-ul totodată, la nivel național și internațional. 

Co-creez programe cu specialiști și oameni minunați, unul dintre acestea fiind Summit-ul online “Creează Viața Conștient” din martie 2022, în care am reunit 28 de Speakeri din 12 domenii de viață (de la sănătate, relații, spiritualitate practică, la carieră, business și finanțe). 

Unesc  tehnicile moderne de comunicare cu înțelepciunile străvechi, din formarea și experiențele acumulate în:

  • Comunicare și Relații publice, jurnalism TV, radio, publicații tipărite și digitale, relații cu presa, comunicare pentru  evenimente naționale și internaționale, relații cu clienții, Brand Personal Online și Offline,  storytelling, educație non-formală, turism și programe sportive – în România, Belgia, Germania, Polonia, Spania și Malaezia –  în diferite tipuri de organizații și moduri de lucru  – mass-media, instituții și agenții europene, agenții de comunicare și PR, ONG, operator de turism internațional, liber-profesionism și antreprenoriat. 
  • Lucrul minte-corp prin Hatha yoga (în care m-am certificat în 2013, în India), Consiliere în Dezvoltare personală (certificare în 2022), și aliniere minte-corp-inimă-spirit prin calea personală de creștere, programe parcurse și reculegeri în tăcere,

toate împreună, pentru a susține capacitatea internă de a crea și comunica cu Claritate, Autenticitate, Încredere și Echilibru.   

Un program pentru tine dacă:

→ Vrei să ajungi la un public numeros, național și internațional. Vrei să comunici și în limba țării în care te afli (am susținut antreprenori să comunice în engleză și franceză, alături de română, și inclusiv germană, deși nu știu limba, însă ei da, și atunci prin ghidare au știut cum să transmită mesajele). 

→ Ești coach sau trainer, terapeut, consultant, antreprenor/-oare care dă mai departe meșteșugul său prin videouri educative sau cursuri, 

  Ești creator/-oare de evenimente de învățare, dezvoltare, regenerare (bootcamp-uri, retreat-uri) și vrei să îți redefinești strategia de comunicare și brand personal aliniate 100% cu tine. 

→ Viteza cu care se dezvoltă mediul online îți creează efectul de “freeze-fight-flight” și vrei să știi unde să fii prezent/ă pentru randament/ ROI return on investment. 

→ Nu rezonezi deloc cu modul de comunicare și marketing agresiv, de “aici și acum”, și îți dorești să îți găsești calea cea mai potrivită pentru tine. 

 Îți dorești să urmezi o strategie clară, echilibrată și autentică, în care rațiunea, creativitatea și intuiția se împletesc.  

→ Vrei să creezi cursuri și evenimente online, și nu ai încredere încă, neavând Brandul Personal Online construit. 

→ Nu găsești inspirația sau motivația pentru ce să scrii/ filmezi, sau 

→ Ești perfecționist/ă și te reții să publici pentru că nu ai avut cu cine să validezi ce ai creat/ creezi.

→ Știi că POȚI multe, dar ai nevoie de un GHID ca să poți depune efort focusat, cu rezultate într-un timp determinat – 12 săptămâni. 

→ Ești o persoană independentă și ai nevoie de Ghidare doar pentru o perioadă determinată.  

→ Vrei să înveți în timp real cum să:

⇒ construiești paginile de social media,

⇒ cum să lucrezi pe website,

⇒ cum să îți creezi propriile afișe/ grafică/ semnătură logo/ eBook-uri cu ilustrații,

⇒ cum să programezi conținutul tău online,

⇒ ce soft de email/ newsletter să folosești și cum să îl conectezi cu site-ul,

⇒ cum să automatizezi astfel email-urile și să crești lista de abonați,

⇒ cum să îți creezi/ optimizezi canalul de YouTube și videourile deja create pentru a ajunge la un public mai numeros,

⇒ cum să îți setezi conturile de reclame și să rulezi singur/ă reclamele pe Facebook, Instagram și Google,

⇒ algoritmii Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn,

⇒ astfel încât, după colaborarea noastră (și după fiecare întâlnire online de lucru) să fii complet independent/ă în creația și dezvoltarea comunicării tale online. 

→ Ești pro-activ/ă, responsabil/ă, vei lucra individual între cele 12  întâlniri ale noastre online, pentru a avea rezultatele dorite.

→ Îți dorești rezultate în 3 luni și ești dispus/ă să investești efortul, munca și timpul necesare, fără să amâni întâlnirile. 


Nu te înscrie, dacă:

→ Vrei să lucrezi doar atunci când ne întâlnim online, fără să te implici activ individual între sesiuni, pentru a pune în practică cele învățate și a avea rezultatele dorite.

→ Nu ești proactiv/ă și asumat/ă în investiția pe care o faci prin acest program (timp, participare activă, lucru individual între sesiuni). 

→ Ai așteptări de lucru “done for you”/ realizat pentru tine,  între ședințe, pentru un program menit să fie “done with you”/ realizat cu tine în timpul ședințelor online. 


Cum vom lucra:

check-40319_640

12 întâlniri online de lucru 1-la-1, direct pe calculatorul tău 

check-40319_640

 12 săptămâni

check-40319_640

1 întâlnire pe săptămână, 2 ore/ întâlnire, cu înregistrarea lor Mp4.

check-40319_640

vom folosi pentru lucru: laptop, conexiune stabilă și rapidă la internet, aplicația Zoom, soft de editare foto canva, soft de editare video (vom discuta în funcție de sistemul de operare pe care îl folosești), alte aplicații mobile despre care vom discuta la momentul potrivit. 

check-40319_640

după fiecare întâlnire vei avea de lucru, individual, pe baza a ceea ce realizăm împreună în întâlnire.

check-40319_640

vom stabili datele pentru întâlniri la începutul programului. 

check-40319_640

întâlnirile de lucru nu se amână, a.î. să obținem rezultatele dorite. 


Oferta

Opțiune de a alege Programul așa cum e structurat aici ori dezvoltăm strategia și perioada de colaborare împreună, în funcție de etapa din business și nevoile de Comunicare și Brand Personal online din prezent.  

Plata pe 3 luni - 1 tranșă

900 €  750 €

→ 12 Sesiuni online de lucru 1 la 1

→ 1 Sesiune săptămânală (2h – 2h30), 12 Săptămâni

→  Înregistrări MP4 ale sesiunilor, Șabloane de lucru PDF pentru website – meniu, capitole (textul îl vei crea tu, autentic – vocea ta). 

→ echivalent preț/ sesiune: 62,5 euro / 305 lei pentru lucru 1-la-1 pe calculatoru tău. Înveți în timp ce lucrăm împreună, pentru a optimiza timpul și rezultatele.  

Plata lunară - 3 tranșe

300 €/ lună

→ 4 Sesiuni online de lucru 1 la 1

→ 1 Sesiune/ săptămână (2h – 2h30), 4 Săptămâni 

→  Înregistrări MP4 ale sesiunilor, Șabloane de lucru PDF pentru website – meniu, capitole (textul îl vei crea tu, autentic – vocea ta).

→ echivalent preț/ sesiune: 75 euro / 365 lei pentru lucru 1-la-1 pe calculatoru tău. Înveți în timp ce lucrăm împreună, pentru a optimiza timpul și rezultatele.  


Ești gata să îți dezvolți Misiunea și Brandul Personal Online?

Nu ești sigur/ă dacă programul este pentru tine? Programează un apel de 15 minute de claritate.

Cristina Burca