Mini-curs Online Gratuit de Brand Personal și Conținut Online

cum să ai clienți noi și să reușiți împreună
chiar și în inflație


pentru coachi, traineri, edu-antreprenori, consultanți, terapeuți, autori.

Misiunea 1

Cum obții noi Clienți fără reclame plătite

→ 5 Acțiuni pentru Vizibilitate și Notorietatea în mediul online fără să recurgi la reclame plătite.

Cum obții noi Clienți fără reclame plătite

→ vei lucra pe site, social media, strategie de conținut, evenimente și relații cu mass-media.

Misiunea 2

Cum să ai mereu idei pentru Conținut online

→ 3 Acțiuni ce îți vor aduce idei de Conținut Online cu Claritate, Creativitate și Echilibru în creația ta. În plus înveți și cum să eviți burn-out-ul și să-ți păstrezi un echilibru între online-offline.

Cum să ai mereu idei pentru Conținut online

→ 3 Acțiuni ce îți vor aduce idei pentru articole de blog/ social media / YouTube / podcast.

Misiunea 3

Cum să nu fii singur/ă în misiunea ta și să creezi mai repede

→ 3 Acțiuni prin care vei învăța despre 3 tipuri de Partenerate ce te susțin să crești un Business longeviv, în mod sustenabil și pentru tine.

Cum să nu fii singur/ă în misiunea ta și să creezi mai repede

Îți vei putea schița cele 3 Tipuri de Partenerate de bază care să-ți permită să îți depui energia și focusul în acțiunile ce îți aduc cea mai mare împlinire.

LIVE Q&A în Sept. 2022

Webinar și Q&A Live între 1-25 Sept.

2 LIVE-uri în grupul de Facebook - Comunicatori Conștienți în Viață, Business și în Marketing. Cum au mers cele 11 Acțiuni din primele 3 misiuni? Ce a mers ușor? Ce nu? Haide să discutăm și să să găsim soluția pentru tine.

Webinar și Q&A Live între 1-25 Sept.

LIVE-urile rămân în grupul de Facebook - Comunicatori Conștienți în Viață, Business și în Marketing
Mini curs gratuit de Brand Personal Online

Salutări!

Sunt Cristina burcă

un om mai întâi de toate, ca și tine, un om ce a luat din cei aproape 20 de ani de formare și lucru în domeniul comunicării și experiențele din șapte țări din Europa și Asia un mod de a fi și o viziune holistică, internațională și sustenabilă pentru strategiile de comunicare din prezent.  

Din 2018, de când m-am întors în România, am lucrat atât pe cont propriu, cât și într-o agenție de comunicare și relații publice. Am susținut 1-la-1 și în grupuri online câteva zeci de Antreprenori/oare care și-au lansat, dezvoltat sau scalat Brandul Personal Online și au ajuns cu Autenticitate la un public național și internațional.  Așa cum observi, Autenticitatea este valoarea nr. 1 pe care o susțin, alături de Claritate și Echilibru online-offline, moduri prin care scalăm sustenabil. Ești de acord?   

În martie anul acesta am creat, împreună cu 28 de Oameni minunați, maești și învățători naționali și internaționali, Summit-ul Online ‘Creează Viața Conștient’. Un proiect pe care l-am moderat și co-creat cu multă bucurie, și pe care îl poți găsi la vânzare încă pe site-ul partenerilor noștri organizatori, alexaevent.ro.

Programul de față – Cum să ai Clienți noi și să Reușiți împreună, chiar și în Inflație – unește  tehnici din domeniile în care m-am format și lucrat:  jurnalism TV-radio, publicații scrise și digitale, PR, social media, relații cu media, educație non-formală și public speaking, relații cu clienții, tradiții străvechi precum hatha yoga (în care m-am format în 2013, în India). Lucru în diferite tipuri de organizații, de la mass-media, mediul privat, la instituții și agenții europene, ONG internațional, freelancing și antreprenoriat. 

Vino și în grupul de Facebook Comunicatori Conștienți în Viață, Business și Marketing, unde vom ține LIVE-urile din acest Minicurs. 

Ce spun oamenii minunați cu care am colaborat? Te invit să citești mai jos. 

.

Ce spun Antreprenorii despre
colaborarea 1-la-1,
'Done for you' și 'Done with you'

Q

Ce spun Antreprenorii despre
Webinariile interactive