7 Pași de la Vis la Realitate

1 Lună intensivă de Transformare

Program Online ghidat cu
Nela Chirilă și Cristina Burcă

Prețul cursului: 250 Euro sau 1235 Ron

Te invităm la un program online ghidat care te conduce spre împlinirea vocației tale.

7 Module online în direct

Claritate. Mindset. Acțiune, cu Nela Chirilă

Brandul Personal și Comunicarea ta Online. Contribuție. Scalare, cu Cristina Burcă

Validare. Reîmputernicire, cu Nela și Cristina

De ce să participi la curs?

Un Program pentru tine dacă:

Dacă răspunsul tău este Da, acest program îți aduce instrumentele și ghidarea necesară pentru ca tu să îți urmezi vocea interioară și să pornești la drum cu un plan testat și sprijin profesionist și uman.

Am fost acolo și noi. În momente de cotitură, uneori repetate, altele radicale, care au declanșat schimbarea din interior. Am urmat învățăturile Mentorilor, Ghizilor pe care i-am avut pe drum și am conturat traseul în 7 PAȘI, pe care ți-i aducem ție acum, cu multă prețuire și empatie.

Nela ~ Mereu mi-am dorit să experimentez noul, dar am început adevărata schimbare, în forță, atunci când m-am îmbolnăvit de psoriazis. Mi-am propus să mă vindec fără medicamente. Atunci am pornit la cunoașterea mea interioară.

Am făcut cursuri și mai apoi certificări în diverse terapii energetice și constelații familiale, am studiat naturopatia. Am învățat și aplicat personal, am lucrat pe toate nivelurile (corp fizic, corp mental, corp emoțional, corpuri energetice suflet, spirit) și așa am reușit să mă vindec. Am știut că menirea mea este să dau mai departe celorlalți toată bogăția acumulată.

Este necesar ca cineva să te ghideze atunci când o iei pe cont propriu, mai ales la început. Cineva care știe deja drumul. Așa am avut și eu diferiți mentori pe parcursul călătoriei. Cei mai importanți pentru mine au fost profesorul meu de yoga prin râs Richard Romagnoli, Tony Robbins, profesoara mea de constelații familiale ~ Maria Luisa MirabelaDr Cerè ~ coach de business și gândire de antreprenor.

Am concluzionat că sunt 7 PAȘI care te conduc de la Vis la Realitate.

Urmându-i, eu am mers sigur spre succes. Nu am ars nicio etapă. Am vizualizat obiectivul, cu atenția mereu pe rezultatul final pe care mi-l doream. Am eliminat toate credințele limitative. Am planificat așa cum trebuie, și mai ales, am crezut în fiecare pas. Astfel, atunci când am acționat, știam că totul este îndeplinit deja.

Mi-am găsit și colaboratori pe parcursul călătoriei, pentru că am înțeles că e mai bine să te încredințezi unor specialiști, decât să vrei să le faci tu singur pe toate, și bineînțeles că nu știi să le faci foarte bine pe toate.

E vital să îți găsești mentori, ghizi și colaboratori pe parcurs, pentru ca Visul tău să se realizeze mai ușor și rapid. ~ Nela Chirilă

“Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergeți împreună.”
așa spune un vechi proverb african și confirmă liderii la nivel internațional.

Cristina ~ am înțeles importanța ghidării și a parteneriatului de la prima mea experiență pe cont propriu. Era în 2012, terminasem un contract de muncă în Bruxelles, într-o instituție europeană. Eram co-autor al unei publicații în serie limitată despre brandul Uniunii europene, pe care am promovat-o ca proiect împreună cu Profesorul Pierre Hagen, Senior Communication Consultant. Prof. Hagen a fost primul meu mentor și ghid în antreprenoriat. Am trăit atunci puterea colaborării și a mentoratului.

Au urmat alte experiențe de lucru, în 6 țări diferite până în ziua de azi, toate trasându-mi direcția de azi și concluziile majore la care am ajuns, pentru oricine simte chemarea antreprenoriatului.

E nevoie maximă de un Mentor pe drumul tău, de un Ghid și de Colaboratori (chiar și unul, complementar cu ceea ce faci tu, la început, și chiar pentru un ajutor punctual).

●Dacă oferi servicii, și nu numai, în era digitală e nevoie să ne construim Brandul Personal Online. De ce? Pentru că oamenii cumpără de la … oameni. Nu e nimic nou în asta. Avem nevoie să ne conectăm cu persoana din spatele afacerii, la nivel nu doar profesional, ci mai ales uman. Există multă informație online și, odată cu ea… multă confuzie care duce la lipsă de încredere. Tocmai de aceea un Ghid, care a fost acolo unde ești tu azi, și care îți va aduce claritate, simplificare și aliniere cu tine, este vital pentru încrederea ta și construcția imaginii tale în mediul Online.

● Claritate, Autenticitate și Echilibru – sunt pilonii centrali care te ajută să scalezi în mod sustenabil, în special la început de drum, dacă cele 3 fac parte din valorile tale de bază.

Tocmai de aceea, mi-am unit forțele cu maestra Nela Chirilă – Maestră în scalare cu bucurie și aliniere deplină cu tine – pentru a-ți aduce un program prin care Visul tău să Prindă Aripi puternice!

Cine suntem noi?

Nela Chirilă

Fondatoare Școala pentru suflet Holistic Work

Salutări, Om frumos!

Eu sunt un spirit mereu în căutare, în cercetare, aici, în această experiență. Nu mă mai identific cu anii,  cu numele, profesia. Am învățat să mă uit la cei din jurul meu cu sufletul, să nu mai iau nimic la modul personal și să văd mereu lecția, adică partea plină a paharului, căutând mereu Soluția în orice situație.

Am înființat o școală holistică, unde predau cursuri de constelații familiale, cu certificare, analiză transgenerațională, yoga prin râs, cursuri de dezvoltare personală, cum să îți realizezi visul în viață. Am studiat multe tehnici energetice, coaching, bowen, hipnoză, sunt autor a trei cărți. Dar ceea ce mă fascinează sunt în special analiza arborelui genealogic, constelatiile familiale și yoga prin râs.

Îmi place să evoluez, să experimentez mereu, sa fiu în armonie cu mine și cu tot ceea ce mă înconjoară.

Există în viața fiecăruia un moment hotărâtor cand vrei și chiar începi să schimbi tot. Când te simți blocat și vezi că ceva nu mai funcționează așa cum obișnuia. Sfatul meu este să ceri ajutorul fără să amâni. Avem uneori nevoie de persoane care să ne arate drumul, să ne împărtășească din experiența lor.

Ajut persoanele să se regăsească, să lase trecutul, destinele strămoșilor și  să învețe să își creeze fericirea din interior, pentru a avea o relație fericită, o profesie pe care sa o iubească.  Am învățat că sunt la locul potrivit, pe misiunea vieții mele, sprijinită de energia arborelui genealogic.

Tocmai de aceea am creat acest curs – 7 PAȘI DE LA VIS LA REALITATE. Inițial ca un program online în ritmul propriu al cursantului, iar acum, în formulă îmbunătățită, pentru a fi imediat acționabil, pentru ca Tu să nu mai amâni realizarea visului tău. O am alături pe Cristina Burcă, ghid al antreprenorilor în comunicarea online, un ghid care aduce nu doar instrumentele de comunicare, ci mai ales modul în care Tu să fii 100% autentic și încrezător în valoarea pe care o aduci lumii.

Cristina Burcă

Creatoare Balanced-Communicator, consultanță în strategii de comunicare pentru antreprenori

Te salut cu drag, Visător pragmatic 

Mi-am găsit Misiunea de ghida antreprenorii, ori misiunea m-a găsit pe mine, după multe tipuri de experiență în 6 țări, pe două continente (de la jurnalism, administrație europeană și comunicare, la educație și din nou strategii de comunicare), un burnout important și o incursiune în India, o dezvoltare personală continuă și mai ales, găsirea esenței prin simplificare.

Este ceea ce mă definește și aduc în lucrul de zi cu zi cu antreprenorii.

Claritate. Încredere în Autenticitate. Echilibru în comunicarea online, care începe cu echilibrul interior și lucrul cu sine.

Am revenit în România în 2018 pentru a colabora pe brand management cu Dr. Mihaela Stroe, coach de performanță înaltă, sociolog și analist comportamental.  Un coach de primă linie, colaborator și mentor ulterior.

Colaborez din 2014 cu revista International Coaching News magazine, unde realizez sinteza învățămintelor din coaching și leadership, prin interviuri la nivel internațional.

În 2020 am înființat Balanced-Communicator, pentru a aduce programe ghidate pentru antreprenori și nu numai. De la brandul personal online și comunicarea online (text, audio, video), la programe în parteneriat, precum cel de față, pentru a te susține cât mai bine, dragă Soloprenor, Antreprenor și mai ales, Visător pragmatic, pe calea misiunii tale și aducerii clarității și echilibrului în viața ta.

Drumul nu a fost lin, și cu siguranță nici al tău. Important este să continui mereu, să fii proactiv, să ai în jur oameni care te inspiră și care îți susțin parcursul și progresul. Să investești în tine și să aplici ceea ce înveți.

Am trecut prin locul în care te afli tu azi, momentul zero al visului. L-am aflat și pus pe tușă din nou. L-am reluat și i-am dat aripi, mult mai sigur și susținut atunci când am găsit direcția potrivită, ghizi și mentori pe calea mea.

Am parcurs pașii pe care azi te ghidăm să îi parcurgi și tu.

Să ai claritatea și siguranța zborului.

Te îndemn cu mare căldură,

Alege-ți Ghizii și dă STARTUL Misiunii tale!

Noi îți suntem alături.

Nela Chirilă și Cristina Burcă

Acest program este pentru tine dacă...

Acest program nu este pentru tine dacă...

Cum se va desfășura cursul?

Vei avea nevoie de:

POVEȘTILE DE SUCCES care ne motivează să venim cu acest program.
Ce spun cei care au lucrat cu noi în prima ediție:

Vreau să mulțumesc tare, tare mult pentru toate cunoștințele, abilitățile inclusiv schimbările la nivel subconștient pe care le-am acumulat în acest minunat program , cu Nela Chirila și Cristina Burca, pe parcursul acestui program de 7 Pași de la Vis la Realitate. 

Am fost ghidată cu foarte mult profesionalism de către Nela (cu care am colaborat și în trecut, cu rezultate peste așteptările mele în urma unei Constelații Familiale asupra unei situații pe care am depășit-o cu succes), și acum de asemenea în acest program făcând o Constelație pentru Copilul Interior și o alta pentru Obiectivul pe care mi l-am propus să-l ating; și de asemenea primind foarte multe îndrumări și sfaturi / tehnici pe care am să le pot implementa toată viața mea, atât pentru mine cât și pentru copii mei. Per total, am primit o foarte mare valoare, un timp de cea mai bună calitate (aproximativ 3-4 ore pe ședință / de două ori pe săptămână) la un preț mai mult decât în altă parte poate plăteam pt o ședință de o oră.

De Cristina, nu pot decât să am cuvinte de mare apreciere pentru toată răbdarea, blândețea, profesionalismul, toate PDF-urile pe care o să le am pentru toată viața, pașii cu care m-a ghidat în acest mare ocean al Social Media: Facebook, Instagram, YouTube, etc. Pe lângă toată valoarea pe care am primit-o de la ea în tot acest timp, ca să scurtez pașii către succesul meu, Cristina mi-a oferit un alt program de-al ei pe care l-am luat cu drag, unde în 3 ședințe am avut setată foarte profesional toată platforma Social Media de care am nevoie în acest moment, ca să pot începe cu încredere să mă prezint în fața publicului meu, cum să setez și programez postări și live-uri.... într-un cuvânt cum să-mi optimizez timpul la cea mai mare valoare. Și de asemenea, am mai luat de la Cristina un alt program, care cred eu că o să-mi fie foarte util și de un mare folos, la cum să impactez audiența pe YouTube.

Vreau să recomand cu toată încrederea acest curs, tuturor celor care încă nu au toate cunoștințele necesare pentru social media sau care au de făcut pace cu trecutul mergând spre un viitor luminos și prosper, crezând în ei că merită tot ceea ce are mai bun Universul să le ofere.

Nadia Buju

Coach Holistic (ICF, EMCC)

Ce spun cei care au lucrat cu Nela, în programul inițial,
cu focus pe 3 arii: profesie, relații, sănătate

Buna Nela! Programul este super pentru mine. Una din dorințele mele a fost legată de sănătatea mea. Mi-am propus ca în 2 luni să slăbesc 10 kg și să-mi îmbunătățesc sănătatea (de la 60 kg la 50 kg). Am început în iulie și deja am scăzut o mărime de pantalon de la 40 sunt la 38. Nu vreau încă să mă cântăresc, o voi face la sfârșitul lunii august, dar se observă pe haine. Fac vizualizarea în fiecare zi, respirație, recunoștință. Am renunțat cu ușurință la alimente nocive corpului meu și rezultatele se văd. Vreau să mai trec încă o dată prin întrebări, deoarece mai am de adăugat idei. Am început să văd și un specialist pentru ședințe de neurofeedback pentru a-mi stimula memoria și o alta mare dorință a mea să iau permisul până la sfârșitul acestui an.

Mulțumesc cu recunoștință pentru acest program! Continui să lucrez cu mine. La sfârșitul lui august vin cu noutăți pentru a-ți împărtăși dacă mi-a reușit dorința 100%. Pe curand! Zi minunata! 🤗❤️

Aurora Vrabie

Ce spun cei care au lucrat cu Cristina

Cristina m-a ajutat foarte mult cu managementul brandului meu, pregătirea conținutului pentru traininguri și ateliere corporative, discursuri pentru conferințe, emisiuni TV, articole de blog și postări pe social media. Este un diamant profesionist, dedicat 100% succesului afacerii tale și al brandului tău personal.”

Mihaela Stroe

Dr. în Psihologie socială, Coach, Trainer, Analist comportamental, Autor, Speaker internațional

Mediul online a fost întotdeauna o cunoscută la nivel de amator pentru mine, însă ca să-mi duc businessul la următorul nivel, a trebuit să am un plan de promovare solid și profesionist. Aici a intervenit Cristina Burcă. Numărul de cititori s-a triplat în 6 luni, iar calitatea publicului s-a îmbunătățit. Astfel, am reușit să mă promovez nu doar la nivel local, ci în întreaga Germanie. Mai mult, 2020 mi-a adus nr. 1 în clasament în două categorii din industrie, clienți noi și rezultate generale. Succes pe care îl datorez în cea mai mare parte Cristinei. Mulțumesc! 

Alexandru Anghel,

Consultant financiar în Germania

Cristina are o viziune plină de inspirație pentru un plan de comunicare strategic, mereu cu o perspectivă internațională. Am cunoscut-o atât în calitate de co-echipier colaborator, cât și în colaborarea pe proiectul meu pe sănătate Feed Your Brain (Hrănește-ți creierul pentru productivitate). Cristina este un magician de resurse, creativă, plină de umanitate, foarte talentată în crearea de cuvinte care zboară pe hârtie sau tastatură, este cu siguranță regina lumii cuvintelor.  Ultimul punct, dar nu cel din urmă, Cristina m-a introdus în tainele lumii yoga, pentru a-mi găsi puterea în cursele de alergare, dar și în echilibrarea autostrăzii gândurilor mele. Dacă ai o provocare de depășit, Cristina găsește ‘instrumentele’ perfecte să te ghideze să îți găsești răspunsurile.

Daciana Sabău

Brain nutrition coach, creatoarea Feed your Brain, Autor

Cristina m-a susținut în crearea poveștii afacerii mele și a brandului meu personal, cu conținutul potrivit pentru site și pagina de Facebook. Mi-a recomandat o strategie de promovare personalizată și completă, și a oferit mult mai mult decât am agreat la începutul colaborării noastre. O recomand din toată inima pe Cristina, de la primii pași ai afacerii tale. Vei avea un profesionist alături de tine și asta îți va da încredere.

 

Vera Niște

Coach și antreprenoare, România

Am fost unde ești tu acum și am creat Programul care să te conducă la împlinirea visului tău antreprenorial.

Cu iubire și apreciere,

Nela Chirilă și Cristina Burcă

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, sunt aici sa-ți răspund.

YouTube
YouTube
LinkedIn
Instagram