Program Online de Grup - ediția 2

Strategie și Intuiție pentru un Brand Personal 100% Autentic

Brand Personal Online. Comunicare Online pe 5 platforme – website, newsletter, facebook, instagram, YouTube.  Tehnici la zi și învățături străvechi pentru Claritate, Autenticitate, Încredere și Echilibru online-offline.

Cristina Burca_Brandul Personal Online_Program de Grup
Days
Hours
Minutes
Seconds
Înscrie-te pe lista pentru următoarea ediție, la hello@balanced-communicator.com.

Te invit la un curs de Branding Personal Online, altfel!

Cristina m-a ajutat foarte mult cu management-ul brand-ului meu, pregătirea de conținut pentru programe de training și ateliere pentru companii, discursuri la conferințe, emisiuni TV, articole de blog și conținut în social media. Este un diamant profesionist, dedicată 100% succesului afacerii tale și brandului tău personal.
Mihaela Stroe
Dr. Psiho-Sociologie, High Performance Coach, Autor, Speaker Internațional
Webinarul Cristinei a fost plin de insight-uri cu exemple concrete. Informația prezentată este foarte bine structurata, interactiva și accesibila. Energia Cristinei m-a făcut sa conștientizez ca Brandul Personal este despre autenticitate și sinceritate.
Neonila Negruță
Business Banking, Life & Executive Coaching
Atelierul susținut de Cristina pentru creare de conținut prin conectarea minte-corp-inimă a fost plin de conștientizări și idei creative. Mi-a plăcut foarte mult conectare prin yoga cu care am început. M-a ajutat să ies din tumultul mental de peste zi și să mă aduc complet în prezent, în corp, pentru a putea accesa idei valoroase și utile.
Diana Chera
Psihoterapeut
Atelierul cu Cristina mi-a adus imbold, claritate și creativitate. Deși acest proces a părut simplu, a fost foarte eficient, punând în practică imediat pașii de acțiune, cu plăcere. Sesiunea noastră a fost îmbinată și cu yoga, o combinație rară zic eu, dar poate de aceea a și părut totul simplu.
Camelia Irina Pop
Coach Echilibru esențial

Atelier 1: Claritate

ADN-ul brandului tău personal

Misiunea, Viziunea, Povestea, Publicul tău țintă, Cum ești perceput, ce Nevoi/ interese are publicul tău. 

ATELIER (2h30 -3h): comunicare digitală (rațiune) + înțelepciunea internă (corp-inimă-spirit).

Ghid PDF primit pe email după atelier. 

Atelier 2: Strategie și Intuiție

Strategia Brandului tău Personal aliniată 100% cu tine

Serviciile, produsele tale, Parteneriate X 3,  Unde comunici și Cum (Facebook, Instagram, YouTube, blog & newsletter – algoritmi platforme), Meta business – Ads, YouTube – Google ads, tot ce ai nevoie să știi pentru un Video performant. 

ATELIER (2h30 -3h)

Ghid PDF primit pe email după atelier. 

Atelier 3: Autenticitate și Creativitate

Vocea Brandului tău Personal 

Planul de Conținut în 2 timpi, Strategia de creație ce îți asigură echilibrul online-offline, Copywriting & Content marketing – diferența, obiective. Vocea ta, carisma.

ATELIER (2h30 -3h)

Ghid PDF primit pe email după atelier. 

Atelier 4: Încredere și Flux în Creația ta

Brandul tău Personal pe termen lung 

Conținut online, Cum creezi fără să ajungi la burn-out,  Comunicare autentică, conștientă și eficientă pe termen lung. 

ATELIER (2h30 – 3h):  comunicare digitală (rațiune) + înțelepciunea internă (corp-inimă-spirit).

Ghid PDF primit pe email după atelier. 

Comunicare Modernă & Înțelepciuni Străvechi

precum tradiția Hatha Yoga.

De ce așa un program?

Atât din pasiune și formare, de aproape 20 de ani în domeniul comunicării (mai jos, la ‘Despre Ghidul tău’, îți spun mai multe), și cu atât mai mult cu cât am observat în ultimii peste 13 ani de când practic hatha yoga, efectele pe care le are pentru alinierea minte-corp-inimă, claritate și intuiție, și toate celelalte beneficiile care decurg de aici. Iată câteva:

Hatha yoga, alături de alte practici ce țin de cultura și interesele fiecăruia, este una dintre cele câteva moduri care sporesc – cu studii dovedite – funcțiile cerebrale, echilibrul rațiune – emoție, logică, claritate – creativitate, empatie. Activează sistemul nervos parasimpatic, ce aduce starea de calm în mijlocul zilei și al listei pline de “to do’s”;  scade tensiunea arterială și stresul; susține sănătatea coloanei vertebrale și starea de bine generală a organismului. Și, adaug –  prin observare obiectivă a persoanelor care au integrat practica hatha yoga și principiile de viață aduse –    sporește conectarea autentică cu sine, cu intuiția și cu semenii.   

Iată deci impactul major pe care îl poate avea pentru un Brand Personal și o Comunicare 100% autentice și conștiente

indiferent de cât de aproape ori departe geografic sunt cititorii, clienții, colaboratorii, colegii (de lucru ori din breaslă). 

Antreprenori și Profesioniști din mediul corporate deopotrivă, ce au venit și la atelierele în care am inclus practica hatha yoga, îți spun efectele, mai jos. 

Days
Hours
Minutes
Seconds
Înscrie-te pe lista pentru următoarea ediție, la hello@balanced-communicator.com.

Ce spun Antreprenorii despre
colaborarea 1-la-1 'Done for you' și 'Done with You'

Atelierele "Flux în Conținut online"

“Adu mintea în corp și inimă și creează cu claritate, creativitate, focus și ușurință.”


Webinarii și Ateliere online de Brand Personal și Conținut online

efectele practicii Hatha Yoga

Despre mine, Ghidul tău în călătorie

Cristina Burcă
Ghid în Claritate, Autenticitate și Echilibru în
Brand Personal și Comunicare Online-Offline

Salutări! Dacă prezența online și marketing-ul de azi îți aduc o mare agitație, știi că există și o cale aliniată cu înțelepciunea internă, dar ai nevoie de claritate, ghidare și strategie pentru a ști cum să navighezi, ești în locul potrivit. 

Sunt Cristina Burcă și susțin antreprenorii să își lanseze, dezvolte și scaleze Brandul Personal Online și odată cu el, business-ul, printr-o comunicare autentică, cu claritate, încredere și echilibru online-offline.  

Am extras prin experiențele de lucru și formare în aproape 20 de ani, în domeniul vast al comunicării, în șapte țări din Europa și Asia, un mod de a fi și o viziune holistică, internațională și cât mai sustenabilă îmi doresc pentru viață și pentru strategiile de comunicare din prezent. 

În 2011 am co-publicat o carte scurtă despre brandul Uniunii Europene, domeniu în care lucram atunci.  

Din 2018, de când m-am întors în România, am lucrat atât pe cont propriu, cât și într-o agenție de comunicare și relații publice. Am susținut 1-la-1 și în grupuri online câteva zeci de antreprenori  să  își lanseze, dezvolte sau scaleze Brandul Personal Online și Business-ul totodată, la nivel național și internațional. 

Co-creez programe cu specialiști și oameni minunați, unul dintre acestea fiind Summit-ul online “Creează Viața Conștient” din martie 2022, în care am reunit 28 de Speakeri din 12 domenii de viață (de la sănătate, relații, spiritualitate practică, la carieră, business și finanțe). 

Unesc  tehnicile moderne de comunicare cu înțelepciunile străvechi, din formarea și experiențele acumulate în:

  • Comunicare și Relații publice, jurnalism TV, radio, publicații tipărite și digitale, relații cu presa, comunicare pentru  evenimente naționale și internaționale, relații cu clienții, Brand Personal Online și Offline,  storytelling, educație non-formală, turism și programe sportive – în România, Belgia, Germania, Polonia, Spania și Malaezia –  în diferite tipuri de organizații și moduri de lucru  – mass-media, instituții și agenții europene, agenții de comunicare și PR, ONG, operator de turism internațional, liber-profesionism și antreprenoriat. 
  • Lucrul minte-corp prin Hatha yoga (în care m-am certificat în 2013, în India), Consiliere în Dezvoltare personală (certificare în 2022), și aliniere minte-corp-inimă-spirit prin calea personală de creștere, programe parcurse și reculegeri,

toate împreună, pentru a susține capacitatea internă de a crea și comunica cu Claritate, Autenticitate, Încredere și Echilibru.   

Un Program pentru tine dacă:

Ești Coach, Trainer, Terapeut, Consultant, Edu-antreprenor sau Instructor de Yoga, Solo-antreprenor sau Freelancer, 

Ai nevoie de o Imagine online și Comunicare autentică, pentru a spune lumii ce faci, a inspira, motiva și vinde; 

  Vrei să îți redefinești strategia de Comunicare și Brand Personal Online aliniate 100% cu tine. 

→ Vrei să cunoști pilonii de susținere ai Brandului tău Personal 100% Autentic, ce îți dau încredere și motivație în business și în comunicarea ta online pe termen lung, fără a fi influențat de “piață” ori de schimbările rapide din era digitală.

→ Nu rezonezi deloc cu modul de comunicare și marketing agresiv, de “aici și acum” și vrei să îți găsești Calea ta Autentică.  

→ Viteza cu care se dezvoltă mediul online îți creează efectul de “luptă-fugi-îngheață”

→ Vrei să știi unde să fii prezent/ă pentru a avea  randament și rezultate/ ROI return on investment.  

 Îți dorești să urmezi o Strategie clară, echilibrată și autentică, în care Rațiunea, Creativitatea și Intuiția se împletesc armonios.

 Vrei să îmbini digitalul cu înțelepciunile străvechi, pentru a accesa înțelepciunea ta internă – busola în tot ce creezi. 

 Practici deja sau vrei să practici Hatha yoga (asane – posturi, la nivel de bază, accesibile fiecărei persoane),  coordonare cu Respirație conștientă, Meditație ghidată și vizualizare) – pentru a elimina tumultul gândurilor de peste zi și a aduce mintea în corp și inimă, de unde acesăm înețelepciunea internă, intuiția și fluxul în creație. 

→ Îți dorești rezultate în 4 săptămâni și ești dispus/ă să investești timpul și munca necesare, fără să amâni întâlnirile de grup și lucrul individual. 


Nu te înscrie, dacă:

→ Vrei doar să afli teoria, ori să vezi ce se întâmplă/ ce mai e nou pe piață, fără să te implici activ în timpul cursului de grup și individual între module, pentru a pune în practică cele învățate și a avea rezultatele dorite.

 → Nu ești interesat/ă de practica hatha yoga. 

→ Nu ești proactiv/ă și asumat/ă în investiția pe care o faci în acest curs (timp, participare activă, lucru individual în timpul atelierelor și între module). 

Cum vom lucra:

check-40319_640

4 Module online cu practică inclusă  – tip atelier (2h30 – 3h/ modul).

check-40319_640

1 Atelier / săptămână, 4 săptămâni, miercurea de la 19:00 ora României.

check-40319_640

Ghiduri PDF / modul, acces la înregistrarea video a fiecărui modul-atelier.

check-40319_640

Necesar pentru lucru: laptop, conexiune stabilă și rapidă la internet, aplicația Zoom descărcată pe laptop. 

check-40319_640

Atelierele includ și practica hatha yoga aprox. 20 de minute (nivel de bază, oricine va putea exersa), pentru aducerea gândurilor spre înțelepciunea internă, de unde poți crea cu claritate, autenticitate și încredere. Așadar, pentru fiecare atelier, să ai covorașul de yoga pregătit, ținută lejeră  și o sticlă cu apă (aceasta e necesară pentru tot atelierul). 

check-40319_640

Lucru individual: în timpul fiecărui atelier (și vom discuta parțial, atât cât ne  permite timpul) și după fiecare atelier, pentru a pune în practică cele învățate. Vei avea pașii de acțiune în ghidul PDF.  

check-40319_640

Recomandat să participi în direct la fiecare modul, a.î. să poți lucra în timp real și adresa întrebări ce pot apărea.  

Oferta

PACHET 1

Cursul de Grup
RON 1500
  • Cursul Online de Grup
  • Bonus: 20 de min. gratuite 1-la-1

PACHET 2

Cursul de Grup + 3 Sesiuni 1-la-1 de 2h (23% reducere)
RON 2400
  • Cursul Online de Grup
  • 3 Sesiuni 1-la-1 de 2h (cu 23% reducere)
Days
Hours
Minutes
Seconds
Înscrie-te pe lista pentru următoarea ediție, la hello@balanced-communicator.com.


Ești gata să îți dezvolți Brandul Personal și Comunicarea Online aliniate 100% cu tine?

Nu ești sigur/ă dacă programul este pentru tine? Programează un apel de 15 minute de claritate.

Cristina Burca
YouTube
YouTube
LinkedIn
Instagram